SELECT LANGUAGE

In our kitchen we use the following ALLERGENS:

Cereals containing gluttenSeafood (shellfish, crabs, shrimps etc Notice that all black brioche burger contain squid ink), all kind of nuts such as, peanuts, almonds, walnuts etc, soy, milk (including lactoseeggsvegetables (eg, cellery garlic etc), sesame seedsfishmolluscsmustard, sulphur dioxide and sulphites (SO2). The allergen list can change from time to time.

PLEASE INFORM OUR STAFF FOR ANY ALLERGIES BEFORE ORDERING

Στην κουζίνα μας χρησιμοποιούμε τα εξής ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:

Δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, όλων των ειδών θαλασσινά όπως ψάρια, οστρακοειδή, καβούρια, γαρίδες, μαλάκια, μελάνι σουπιάς το οποίο χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε όλα τα μαύρα ψωμάκια μας και άλλα, ξηρούς καρπούς όπως φυστίκια, αμύγδαλα, καρύδια και άλλα, σόγιαγάλα περιλαμβανόμενης λακτόζηςαυγάλαχανικά πχ σέλινο, σκόρδο και άλλα, σουσάμιμουστάρδα, διοξείδιο του θείου και τα θειώδη (SO2). Η λίστα με τα αλλεργιογόνα μπορεί να μην περιλαμβάνει και άλλα τυχών αλλεργιογόνα που χρησιμοποιούνται στην κουζίνας μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ