Select Language / Επιλέξτε γλώσσα
In our kitchen we use the following
ALLERGENS:
Cereals containing glutten, Seafood (shellfish, crabs, shrimps etc Notice that all black brioche burger contain squid ink), all kind of nuts such as, peanuts, almonds, walnuts etc, soy, milk (including lactose) eggs, vegetables (eg, cellery garlic etc), sesame seeds, fish, molluscs, mustard, sulphur dioxide and sulphites (SO2). The allergen list can change from time to time.
PLEASE INFORM OUR STAFF
FOR ANY ALLERGIES BEFORE ORDERING
Στην κουζίνα μας χρησιμοποιούμε τα εξής ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:
Δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, όλων των ειδών θαλασσινά όπως ψάρια, οστρακοειδή, καβούρια, γαρίδες, μαλάκια, μελάνι σουπιάς το οποίο χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε όλα τα μαύρα ψωμάκια μας και άλλα, ξηρούς καρπούς όπως φυστίκια, αμύγδαλα, καρύδια και άλλα, σόγια, γάλα περιλαμβανόμενης λακτόζης, αυγά, λαχανικά πχ σέλινο, σκόρδο και άλλα, σουσάμι, μουστάρδα, διοξείδιο του θείου και τα θειώδη (SO2). Η λίστα με τα αλλεργιογόνα μπορεί να μην περιλαμβάνει και άλλα τυχών αλλεργιογόνα που χρησιμοποιούνται στην κουζίνας μας.